Aquest cap de setmana arriba a Sala Euterpe la música en valencià del cantautor Andreu Valor i un concert doble amb les actuacions de Cris Méndez i de César Geune.

El divendres 4 de juny a les 20h trepitjarà l’escenari de Sala Euterpe el cantautor valencià Andreu Valor que visita per primera vegada Sant Joan d’Alacant, i que a més és l’únic concert que es podrà gaudir un divendres i en valencià durant aquesta temporada. Andreu Valor ve a presentar-nos “Insurrecte” el huité treball discogràfic del cantautor, un disc recentment guardonat com a millor disc de cançó d’autor i millor gira als premis Carles Santos de la música per la Generalitat Valenciana. Amb un concepte de cantautor renovat, “Insurrecte” ens aporta una sensibilitat humana, social i cultural del missatge arrelat a l’univers que ens identifica però el matisa amb una sonoritat més moderna plena de textures i ambients provinents d’un so nord-europeu.

Cris Méndez
Cris Méndez

El dissabte 5 de juny Cris Méndez i Cèsar Geune, vénen a presentar-nos dos concerts en un, defensant els seus projectes en solitari i col·laborant mútuament en alguns temes.

Cris Méndez és una cantant i compositora madrilenya, que compagina el seu projecte personal del qual està gravant el seu quart disc, amb el seu treball de corista i guitarrista de grans artistes espanyols. Porta en la banda de Dani Martín des de la separació del Cant del Boig en 2010. Ha girat per tota Espanya i Mèxic i també ha presentat la seua música a Miami i Nova York.

Cèsar Geune és un artista forjat a foc a Madrid amb la seua primera banda, Mala sort, amb la qual va publicar entre 2006 i 2016 sis discos d’estudi i un en directe en l’increïble Teatre Calderòn de la capital. En 2017 publica el seu primer disc en solitari “César Geune – Als cors que vam trencar pel camí…” i des de llavors no ha deixat de realitzar llançaments en plataformes digitals de manera periòdica i habitual. La seua peculiar manera de treballar des de la independència absoluta li porta a funcionar amb un èxit irresistible a Llatinoamèrica, principalment a Mèxic, l’Argentina, Xile, Guatemala i Colòmbia.

Les entrades per als concerts poden adquirir-se en www.salaeuterpe.com

Progrmación

Andreu Valor

• Divendres 4 de juny

• Horari: 20h

• Preu: 12 €

Cris Méndez i César Geune

• Dissabte 5 de juny

• Horari: 12:30h i 17h

• Preu: 12 €