La programació cultural destaca aquesta setmana per la celebració del Festival de Guitarra que es va a realitzar en el Claustre de San José, del 20 al 28 de juliol. Concretament, el dissabte, 21 de juliol serà Eduardo Baranzano (Espanya) qui actuarà a les 21.30 hores en el Claustroy mateix lloc i entrada té un cost de 6 euros. El diumenge 22 de juliol actuarà el francès Rafael Feurllatre i l’entrada és gratuïta.

En la pedania del Altet, en la Plaça Major, el divendres 20 de juliol a les 22.00 hores hi haurà un Sarsuela duta a terme per l’Agrupació Lírica José Chazarra.

En Arenals del Sol, en Sant Bartolomé de Tirajana, el 21 de juliol a les 22.00 hores hi haurà una actuació musical a càrrec de Societat Música El Altet.

La programació dels Cinemes Odèon destaca aquesta setmana per la projecció de les pel·lícules Fer-se major i altres problemes (de l’11 al 25 de juliol) i Quan deixes de voler-me (del 18 al 22 de juliol).

El 21 de juliol en el Parc 1 de maig, Elx Participa presenta a partir de les 17 hores una intensa jornada de Cultura Urbana, tallers i rampes de skate, grafitti, exhibicions de break danse, i concerts d’hip-hop, rap, comptant amb artistes de la talla d’Alberto Gambino, Tanaka, Syla i Nabe. Concretament, Nabe actuarà a les 19:00 hores; Syla, a les 20:00 hores; Hakuna Tanaka, a les 21:00 hores; i, finalment, Alberto Gambino, a les 21:00 hores.

Rafael Feurllatre. Foto: http://www.festivalguitarraelche.com

Rafael Feurllatre. Foto: http://www.festivalguitarraelche.com