Cap de setmana intens a la Sala Euterpe de Sant Joan

Cap de setmana intens a la Sala Euterpe de Sant Joan

Concert en duo acústic presentant el nou treball de Fran Mariscal, ARDIENDO

Fran Mariscal

Fran Mariscal

ARDIENDO és un disc en el Fran Mariscal interpreta la doble metàfora que té el foc. D’una banda parla d’aqueixa espurna que ens fa sentir-nos sempre viv@s i amb ganes de no aterrar mai, i d’altra banda, i de forma paral·lela, parla d’aqueixa flama que et crema, t’aclapara i et fa oblidar-te de tu i de mi.

Fran Mariscal en Sala Euterpe / Divendres 29 març / 22:30h / Ant:10€ – Taq:12€

Després de dos anys d’intens treball contra vent i marea, FRACTAL presenta el seu nou disc a Espanya amb el seu gira “Despertar”.

En aquesta ocasió estaran a Alacant, concretament a la Sala Euterpe de Sant Joan dissabte que ve 30 de març a les 22.30 h.

Més enllà de l’excel·lent música del seu nou disc, gravada en ESTUDI UN (Madrid) i produïda per Luis del Bou. FRACTAL comença a adquirir aqueixa dimesión de “moviment sociocultural”, amb les seues múltiples col·laboracions en el món de l’Art i l’Educació.

Alguna cosa que aconsegueixen materialitzar d’una manera molt especial en cadascun dels seus directes, deixant una clara sensació de que el que acabes de veure i escoltar, per descomptat… no és un concert més.

Fractal en Sala Euterpe / Dissabte 30 març / 22:30h / Ant:5€ – Taq: 8€

About The Author

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Próximos Eventos

marzo

19ene(ene 19)18:0014jun(jun 14)20:00Alicante. Taller ¿Hablamos de libros?(enero 19) 18:00 - (junio 14) 20:00 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante (2), San Fernando,40Secciones:LetrasTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosAlicante. Taller ¿Hablamos de libros?

30ene(ene 30)20:1529may(may 29)20:15Las películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate .(enero 30) 20:15 - (mayo 29) 20:15 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante, Avenida Dr. Ramón y Cajal, 1 AlicanteSecciones:CineTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosLas películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate

08feb(feb 8)20:0020sep(sep 20)20:00Campanya de Teatre del Mediterrani(febrero 8) 20:00 - (septiembre 20) 20:00 Fundación MediterráneoSecciones:Escena,TeatroTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosCampanya de Teatre del Mediterrani

En Twitter

INFORMACIÓN Y CULTURA CON TODOS-AS PARA TODOS-AS.

La información cultural es un compromiso de los medios, profesionales y colaboradores que desarrollan una labor transformadora y de madurez social que permite elevar la capacidad de percepción de la ciudadanía. Nosotros no sentimos parte de esta historia que compartimos con otros diarios que además son amigos y, por tanto, respaldamos y os invitamos a leer y a compartir.

X