Raimundo Martín, nascut a Múrcia en 1976, va estudiar Dret i Periodisme i actualment és gerent del càmping Lo Monte, al Pilar de la Foradada. En 2021 va publicar la seua primera novel·la, «Cargas familiares» (Ed. Sar Alexandria). Des de 2019 col·labora regularment amb revistes culturals i literàries com Ars Creatio, Fábula y El Coloquio de los Perros.

El seu càmping va ser el lloc triat per a la presentació de l’obra “Cargas familiares”, primera novel·la de l’autor, una obra de lectura ràpida i entretinguda, de tints molt negres, que explora amb crua acidesa els baixos fons de la ciutat d’Alacant.

En ella, el germà d’Agustín Torregrosa ha desaparegut i el seu pare, agonitzant, li demana que li trobe. Li van inhabilitar com a advocat i com a marit. Encara que l’única cosa que ja li importa en la vida és la temperatura de la pròxima cervesa, iniciarà una frenètica cerca pels carrers més podrits d’Alacant, negades de sang, cocaïna i suor. Trobarà al seu germà?, aconseguirà escapar del seu propi destí?

Amb la finalitat que conegueu el seu treball durant el mes de desembre hem programat la publicació de tres dels seus relats seguint aquest calendari:

“Ojalá oliera a pólvora”. 12 de desembre.

“Café caliente”. 19 de desembre.

“El templo rojo”.  26 de desembre.

Raimundo Martín
Raimundo Martín