El Festival d’Arts Escèniques de l’Institut Valencià de Cultura, FRESCA!, obri el 18 d’agost a les 20.00 hores el seu espai dedicat públic familiar FRESCORETA! amb ‘Carilló’, de Cia La Tal.

La delegada de l’Institut Valencià de Cultura a Alacant, Alicia Garijo, ha comentat que “per a l’IVC, el públic familiar és molt important, per això no podia faltar en FRESCA! un espai exclusivament dedicat als més menuts: FRESCORETA! és la cara bandarra del festival”.

La Tal és una reconeguda companyia de teatre de carrer dirigida per Jordi Magdaleno i Enric Casso que, des de 1986, ha anat evolucionant des de la figura clàssica del pallasso de circ fins a la creació d’un univers propi en què els personatges, l’estètica i les situacions se situen decididament en un tipus de teatre d’humor molt personal.

‘Carilló’ és un original espectacle que destaca per una posada en escena acurada, en la qual l’imponent mecanisme d’un rellotge es posa en moviment, davant de la mirada atenta del públic, i tots els engranatges comencen a moure’s. Els personatges, que imiten les figures dels rellotges, apareixen a ritme de carilló. El rellotger fa de fil conductor per a explicar les diverses històries que, sempre en to d’humor, veurem aparéixer: històries de pallassos, d’amor i gelosia, de baralles barroques, passionals… fins i tot una recreació de l’òpera Carmen. Tots aquests ingredients han convertit ‘Carilló’ en un dels espectacles emblemàtics de la companyia.

Els tres espectacles que oferirà FRESCA! en el seu espai FRESCORETA! tenen un preu únic de 5 €.

Entrades a la venda en:

https://www.entradas.com/event/cia-la-tal-presenta-carillo-espai-frescoreta-muelle-12-13888992/