La Casa de la Cultura de Villena reinaugura la seua programació teatral per al públic familiar després del cessament de la seua activitat obligada per la pandèmia amb l’actuació de Carlos, ‘el Tortu’, i el seu espectacle “El Arte de lo Inesperado” el pròxim 14 de març.

Aquesta proposta de teatre infantil està protagonitzada per ‘el Tortu’, un clown que pretén amenitzar les nostres vides amb el seu peculiar sentit de l’humor. En aquesta obra, ‘el Tortu’, un humorista frustrat que per fi troba el seu lloc en el món de l’espectacle com a cantautor de blues, representa les dificultats que enfronta com a músic en el seu camí cap a la presentació del seu primer disc conjugant música, circ, tendresa, màgia, passió i humor, molt d’humor.

En “El Arte de lo Inesperado”, Tortu ens recorda el ràpid que pot canviar la vida: com un dia normal es pot convertir en el millor o en el pitjor de les nostres vides. I tot això ho durà a terme fent malabars amb objectes tan inusuals com paper higiènic, tasses, raspalls de dents, bosses o calcetins.

Carlos, ‘el Tortu’, és un pallasso diferent i inusual que porta més de deu anys tractant de fusionar en els seus espectacles totes les disciplines artístiques que ha anat aprenent i incorporant a la seua forma de vida gràcies a artistes com Álvaro Ferrero (Handpan i percussionista), Daniel Briceño (Aerealista), Roberto Gasca (Ajudant de DIR, coreògraf, tècnic…) i disciplines com: malabars-manipulació d’objectes, teatre clàssic i gestual, clown, estand up, improvisació i joc amb el públic, màgia, música i equilibri.

Les localitats es poden adquirir en www.kakv.com