Per a Carnestoltes 2020 el Teatre Principal ha preparat una sorpresa per als assistents de les funcions del dissabte 22.

En la funció KIDS&STORIES «THE WOLF AND THE SEVEN KIDS» a les 12h, els espectadors que vinguen disfressats entraran en el sorteig de 2 entrades per a KIDS&STORIES “CINDERELLA” del dissabte 29 de febrer.

A més, els assistents a l’obra Volvió una noche que es disfressen per a l’ocasió el dissabte a les 20h entraran en el sorteig de 2 entrades per a “La força de l’afecte” el dijous 26 de març.

Instruccions per a participar i bases del sorteig en les nostres xarxes socials o consultant la nostra web www.teatroprincipaldealicante.com

 

La comèdia Volvió una noche d’Eduardo Rovner, protagonitzada per Beatriz Carvajal i Carlos Santos sota direcció de César Oliva, estarà en el Teatre Principal d’Alacant aquest cap de setmana. Es realitzaran dues funcions, una el dissabte 22 a les 20h i una altra el diumenge 23 a les 18h. El repartiment el completen Daniel Ortiz, Berta Hernández, Pedro Segura i Mónica Gracia.

Per a presentar l’obra han assistit a la roda de premsa Pedro Segura, actor i productor de Bonjourmonamour; l’actor Carlos Santos, que interpreta al protagonista Manuel; María Dolores Padilla, subdirectora del Teatre Principal d’Alacant i César Oliva, director de l’espectacle.

L’actor Carlos Santos, guanyador d’un Goya pel seu paper en “L’Home de les Mil Cares” que actualment acaba d’estrenar el Crack Zero interpretant el personatge mític de Germán Areta sota la direcció del gran José Luis Garci. Tots recordem el seu personatge en Els Homes de Paco, Povedilla.

L’obra tracta d’una mare que reviu quan el seu fill, que té per costum visitar-la cada diumenge en el cementeri per a explicar-li el seu dia a dia li anuncia que va casar-se immediatament i ella sorgeix indignada de la sepultura perquè vol conéixer a la núvia per a autoritzar o no les noces.

“Volvió una noche” és una comèdia de situació que ens submergeix en la imaginativa trobada entre una mare morta i el seu fill per a realçar l’excessiu control dels pares, que tracten de dirigir la vida dels seus fills, fins i tot des de la tomba.