Casa de la Dóna d’Elx posa a la disposició dels centres educatius l’exposició “Dones Escriptores”

Casa de la Dóna d’Elx posa a la disposició dels centres educatius l’exposició “Dones Escriptores”

La regidoria d’Igualtat, a través de Casa de la Dóna Elx, ha posat a la disposició dels centres educatius del municipi l’exposició “Dones Escriptores” amb la finalitat de divulgar i posar en valor el paper de la dona en el món intel·lectual. Una mostra consistent en 9 rollers amb fitxa biogràfica de dones espanyoles escriptores de renom. Els interessats hauran d’emplenar el document de cessió i enviar-lo a igualdad@elche.es

A més, la regidoria, en col·laboració amb la Universitat Miguel Hernández (UMH), ha impulsat dos cursos d’hivern gratuïts i en línia com a eines essencials de prevenció i sensibilització per a promoure la igualtat entre les persones. Cadascuna de les formacions compta amb 50 places que s’han cobert íntegrament i es duran a terme telemàticament amb motiu de la situació d’emergència sanitària provocada per la COVID-19.

Dilluns passat, 1 de febrer, va donar principi el primer d’ells, sota el títol “La coeducació: eines per a construir societats igualitàries i previndre la violència de gènere”. Unes sessions que es desenvoluparan fins al 3 de març i que tenen com a objectiu debatre sobre la construcció cultural de la desigualtat de gènere sobre la base de la diferència biològica de sexes, així com reflexionar sobre l’important paper que l’educació juga a l’hora de transmetre els rols sexistes de la nostra societat i defensar com a través de la coeducació igualitària es pot aconseguir la tan desitjada igualtat real entre xiquets i xiquetes.

El segon curs tindrà lloc del 13 d’abril al 13 de major sota el títol “Igualtat de gènere i feminisme en l’actualitat: proposta per a la ciutadania”, la finalitat de la qual és oferir a la ciutadania en general conceptes bàsics per a saber detectar el masclisme de la societat patriarcal i combatre’l en pro d’una societat on existisca la vertadera equitat de gènere.

About The Author

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Próximos Eventos

marzo

19ene(ene 19)18:0014jun(jun 14)20:00Alicante. Taller ¿Hablamos de libros?(enero 19) 18:00 - (junio 14) 20:00 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante (2), San Fernando,40Secciones:LetrasTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosAlicante. Taller ¿Hablamos de libros?

30ene(ene 30)20:1529may(may 29)20:15Las películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate .(enero 30) 20:15 - (mayo 29) 20:15 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante, Avenida Dr. Ramón y Cajal, 1 AlicanteSecciones:CineTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosLas películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate

08feb(feb 8)20:0020sep(sep 20)20:00Campanya de Teatre del Mediterrani(febrero 8) 20:00 - (septiembre 20) 20:00 Fundación MediterráneoSecciones:Escena,TeatroTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosCampanya de Teatre del Mediterrani

En Twitter

INFORMACIÓN Y CULTURA CON TODOS-AS PARA TODOS-AS.

La información cultural es un compromiso de los medios, profesionales y colaboradores que desarrollan una labor transformadora y de madurez social que permite elevar la capacidad de percepción de la ciudadanía. Nosotros no sentimos parte de esta historia que compartimos con otros diarios que además son amigos y, por tanto, respaldamos y os invitamos a leer y a compartir.

X