Casa Mediterráneo organitza el taller d’escriptura dramàtica ‘Mediterrani: un mar d’aventures’

Casa Mediterráneo organitza el taller d’escriptura dramàtica ‘Mediterrani: un mar d’aventures’

Casa Mediterráneo organitza el taller ‘Mediterrani: un mar d’aventures’, un curs teòric i pràctic impartit pel director de la Mostra de Teatre Espanyol d’Autors Contemporanis, Guillermo Heras, dedicat a l’aprenentatge de l’escriptura dramàtica. L’activitat es desenvoluparà en la seu de la institució, situada en l’antiga estació de Benalúa, i estarà compresa en dues fases, les quals es repartiran en els mesos de juliol i setembre.
Mediterrani: un mar d’aventures’ pretén indagar en l’imaginari de l’obra clàssica d’Homer, L’Odissea, per a establir llaços de contemporaneïtat en les trames i estructures escèniques actuals. D’aquesta manera, el taller convida a la reflexió sobre les dramatúrgies més recents dels mestres mundials, així com les influències dels clàssics en la dramatúrgia espanyola contemporània i la seua relació amb les representacions vives d’aqueixos textos.
El taller es dirigeix a les persones interessades en l’escriptura teatral contemporània i les dues fases en les quals es desenvoluparà, tenen com a dates previstes de l’1 al 5 de juliol, en horari de 17.00 a 20.00 hores, i els dies 23 i 24 de setembre, de 17.00 a 19.30 hores.
Després de la primera fase, en la qual es realitzarà un acostament en profunditat a aquest poema èpic, es crearà un espai de proposicions de textos dramatúrgicos, coordinats per Heras, que seran contractats i llegits al llarg de la segona fase del taller. 
L’activitat té un màxim de 12 places i la seua inscripció és gratuïta, amb data límit fins al 18 de juny, a través del correu electrònic tallercasamediterraneo@gmail.com, en el qual s’haurà de presentar el currículum vítae de l’interessat on aparega la seua activitat escènica o experiència literària en qualsevol àmbit cultural, a més d’una breu justificació de les raons que s’al·leguen per a participar en el taller.
Així mateix, els interessats hauran de tindre un coneixement suficient de L’Odissea d’Homer i tindran prioritat les persones que van participar en el taller ‘Mediterrani: les mirades de l’enigma’ l’any passat.

About The Author

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Próximos Eventos

marzo

19ene(ene 19)18:0014jun(jun 14)20:00Alicante. Taller ¿Hablamos de libros?(enero 19) 18:00 - (junio 14) 20:00 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante (2), San Fernando,40Secciones:LetrasTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosAlicante. Taller ¿Hablamos de libros?

30ene(ene 30)20:1529may(may 29)20:15Las películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate .(enero 30) 20:15 - (mayo 29) 20:15 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante, Avenida Dr. Ramón y Cajal, 1 AlicanteSecciones:CineTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosLas películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate

08feb(feb 8)20:0020sep(sep 20)20:00Campanya de Teatre del Mediterrani(febrero 8) 20:00 - (septiembre 20) 20:00 Fundación MediterráneoSecciones:Escena,TeatroTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosCampanya de Teatre del Mediterrani

En Twitter

INFORMACIÓN Y CULTURA CON TODOS-AS PARA TODOS-AS.

La información cultural es un compromiso de los medios, profesionales y colaboradores que desarrollan una labor transformadora y de madurez social que permite elevar la capacidad de percepción de la ciudadanía. Nosotros no sentimos parte de esta historia que compartimos con otros diarios que además son amigos y, por tanto, respaldamos y os invitamos a leer y a compartir.

X