Casa Mediterráneo ha posat en marxa un nou servei de WhatsApp per a informar la ciutadania sobre la seua programació d’activitats mensuals. A través d’aquest canal, les persones interessades a formar part de la xarxa rebran un màxim de cinc missatges setmanals amb tota la informació sobre les activitats que se celebren en el marc de la ‘Connexió online’ de la institució.

“Aquest nou servei que hem instal·lat a Casa Mediterráneo ens permet connectar d’una manera més àgil i directa amb la ciutadania, els qui han demostrat tindre un alt interés pels cicles i activitats que la nostra institució ofereix cada mes”, ha explicat el director general suplent de Casa Mediterrani, Héctor Salvador.

En aquest sentit, Salvador ha apuntat a les xifres del juliol passat, les quals superen el miler de visualitzacions en les 20 activitats que es van retransmetre aqueix mes de manera online. “Aquestes xifres són un al·licient per a continuar amb el rumb cultural de Casa Mediterrani, al qual esperem arribar a més persones, així com facilitar el coneixement de la institució a través dels nous serveis de comunicació que estem desenvolupant, com aquesta nova via de WhatsApp”, ha manifestat.

Les persones interessades a formar part d’aquest nou canal de comunicació hauran de registrar en l’agenda del seu telèfon el número +34 638 77 93 01 i enviar un missatge de WhatsApp amb la paraula ALTA, seguidament l’usuari rebrà un missatge de confirmació. D’aquesta manera, la ciutadania rebrà, amb un màxim de cinc missatges setmanals, la programació d’activitats de la institució pública amb la informació de cada esdeveniment.

De la mateixa manera, si l’usuari desitja donar-se de baixa, haurà d’enviar un missatge de WhatsApp amb la paraula BAIXA al mateix telèfon, +34 638 77 93 01. Aquest nou sistema de contacte només permetrà que els usuaris reben informació per part de Casa Mediterráneo, per la qual cosa si desitgen comunicar-se amb la institució hauran de fer-ho pels canals oficials establits en www.casa-mediterraneo.es.