Casa Mediterráneo contínua amb el cicle ‘Escriptors i el Mediterrani’, pel qual s’han donat cita multitud d’autors d’important trajectòria i gran rellevància internacional. En aquesta ocasió, la institució diplomàtica ha organitzat una trobada amb el novel·lista Fernando J. Múñez, qui transmetrà als assistents les seues impressions més rellevants sobre l’entorn literari i presentarà la seua nova novel·la La cuinera de Castamar (Planeta, 2019), ambientada en el segle XVIII i en la qual destaca la gastronomia de l’època, dilluns que ve 29 d’abril a les 19.30 hores en la Llibreria 80 Mundos.

Fernando J. Múñez (Madrid, 1972) és llicenciat en Filosofia i la seua trajectòria professional transcorre en el món audiovisual, com a realitzador en publicitat i director de curtmetratges; a més, completa la seua formació cinematogràfica als Estats Units. La seua obra literària es desenvolupa en diferents gèneres literaris entre els quals destaquen els contes infantils, la narrativa, amb la seua opera prima La cuinera de Castamar, i diversos guions cinematogràfics.

La cuinera de Castamar és la primera novel·la de Múñez, un relat assentat a l’Espanya del segle 1720 que narra la història de la jove cuinera Clara Belmonte, que les seues els seus dots culinàries li permeten accedir al ducat de Castamar. L’arribada de la protagonista a la mansió del duc don Diego suposa un detonant en l’entorn personal d’aquest personatge, perquè Clara aconsegueix conquistar al duc a través dels seus exquisits plats.

La trobada, moderat per Marina Vicente, tindrà lloc hui dilluns a les 19.30 hores en la Llibreria 80 Mundos, situada en l’avinguda General Marvá 14, l’entrada de la qual és lliure i limitada a l’aforament del local.