Des d’Escola Valenciana, han organitzat dos activitats gratuïtes i d’accés lliure la pròxima setmana a les comarques del Baix Vinalopó i el Baix Segura, per tal de crear i compartir espais d’activisme i afectes. Ens agradarà moltíssim comptar amb la vostra assistència. I, per suposat, que feu difusió entre els vostres contactes el més prompte possible, perquè puguen organitzar-se i acompanyar-nos-hi.
Cassola, 7 de desembre, castell de Santa Pola, 19 hores
Sota el lema “La nova cultura popular valenciana”, Cassola és el projecte que proposa reflexionar sobre les noves vies de creació i expressió popular en temps d’Internet. Acull la taula redona “Entre reels i Tiktoks”, al Baluard del Duc, amb creadores de continguts en valencià, referents entre la població jove, com són Cabrafotuda, Maria Mandarina i Bertuska. A continuació, a la Glorieta, concert gratuït de Kela, l’artista revelació del Premi Ovidi Montllor 2022.
Contarelles i camins, Torrevella, 10 de desembre, 10 hores – CAL INSCRIPCIÓ!
Reprenem el projecte després de la pandèmia Covid-19. Aquest cicle d’excursions visitarà el parc natural Llacunes de La Mata-Torrevella. L’activitat, d’accés lliure i gratuït, inclou visites guiades i degustació de productes típics. Lloc de trobada: Llacuna de la Mata. Les persones interessades poden inscriure’s fins al 8 DE DESEMBRE:
baixsegura@escolavalenciana.org
613 177 811
Formulari https://forms.gle/mYDDJFMhcGvLtcZC9.
Amb aquest activitat, facilitada des de 2017 per les coordinadores del sud, volem fer país i conéixer més de prop la riquesa cultural i natural del territori, tractant de lligar la literatura amb el paisatge i difuminar les fronteres de l’espai íntim de les llegendes amb l’espai real. Aplega un bon nombre d’entitats que protegeixen el valencià al sud del País Valencià.