La Banda Simfònica d’Elx i l’Escolania del Misteri d’Elx uniran els seus talents aquest diumenge en un concert extraordinari sota el títol: El Nadal ens uneix.

L’esdeveniment tindrà lloc aquest diumenge, 15 de desembre, a les 18.00 hores, en la Basílica de Santa María, amb entrada lliure.

El Misteri d’Elx, el nostre principal senyal d’identitat cultural i joia patrimonial, té en les veus infantils de la seua escolania un dels seus majors tresors, perquè no sols participen de la representació cantant els papers de Marías, àngels menors i àngels de festeig, sinó que presten les seues precioses goles per a donar relleu a nombrosos esdeveniments que jalonen l’agenda festiva i social de la nostra ciutat.

Per aquest motiu, les seues veus blanques i la música simfònica no podien faltar aquest Nadal, i la Regidoria de Cultura del Ajuntament d’Elx ha decidit promoure aquest concert extraordinari amb la finalitat de festejar aquestes dates tan entranyables i com a exemple del suport constant i decidit cap a nostra Festa, acompanyant a la magnífica escolania del Misteri d’Elx amb el bon fer de la Banda Simfònica d’Elx, sota la batuta del seu director titular Gabriel Rocamora.

El concert, que té per títol “El Nadal ens uneix”, tindrà lloc aquest diumenge 15 de desembre, a les 18.00 hores, en la Basílica de Santa María, escenari habitual del nostre drama sacrolírico Patrimoni Oral i Immaterial de la Humanitat de la UNESCO.

El programa del concert és el següent:

– October, d’Eric Whitacre.

– Somnis de Sal, d’Óscar Navarro.

– Celtic Child, de Bert Appermont.

– Nadales populars, anònim.

La Regidoria de Cultura del Ajuntament d’Elx convida als il·licitans a gaudir d’aquest estupend concert extraordinari per a descobrir el Misteri del Nadal, que amb tota seguretat farà les delícies de tots els assistents.