Cellers TVolver revalida les seues sòlides posicions en la Guia de Wine Spectator 2019, famosa revista nord-americana, especialitzada en vins, les valoracions dels quals es tenen en compte pels professionals del sector i els amants del vi a l’hora de realitzar les seues compres.

Aquesta vegada Cellers Volver destaca amb 92 punts per a Triga 2015, un negre mediterrani, elaborat amb Monastrell i Cabernet Sauvignion amb criança de 22 mesos, i Tarima Hill 2016, Monastrell 100% de 14 mesos de criança, amb 91 punts, segons diu el resum avançat de Wine Spectator. Les dues referències s’elaboren sota la DOP Alacant.

A més, el Tarima Hill 2016 ha sigut seleccionat per la revista per a la secció de “Compres intel·ligents” (Smart Buys), a causa de la seua excel·lent relació qualitat-preu.

Gràcies a aquests grans assoliments, Cellers VolverTornar s’ha triat per a participar en Wine Spectator´s Grand Tour 2019, un esdeveniment enològic de gran importància per a distribuïdors i clients, amb parades a Chicago, Miami i Las Vegas. Cada any els millors cellers de tot el món són convidades a participar per l’organització i enguany entre elles estarà Cellers Volver, representant els valors de la zona d’Alacant a través dels seus vins i sent una dels millors cellers espanyols.