Amb motiu de la Fira modernista 2019 d’Alcoi, les cerveseres artesanes alcoianes, Spigha i Lluna, hem fet una cervesa col·laborativa.

Es tracta d’una Edició especial de tan sols 780 botelles de 50 cl. Són botelles serigrafiades amb el disseny que Alex Ferro, president de l’associació de comerciants “Al Centro” ha preparat per a aquesta edició, amb la col·laboració de la Càmara de Comerç d’Alcoi, als que volem agrair que ens hagen engrescat.

S’ha elaborat una cervesa rossa d’estil Helles, suau i refrescant, amb 5% d’alcohol per volum. Està elaborada amb ingredients ecològics i és apta per a persones cel·líaques.

La podreu trobar als establiments alcoians, botigues especialitzades, bars i restaurants adherits a la “Ruta del Vermut” i a la nostra parada durant la Fira Modernista a la Glorieta els dies 21 i 22 de setembre.

La regidora de turisme, Lorena Zamorano, destaca la importància que la Fira Modernista cree productes pro- pis que ajuden a dinamitzar econòmicament la ciutat: “Cal destacar l’aposta de la iniciativa privada per su- mar-se i engrandir la Fira Modernista d’Alcoi. La creació de productes específics com aquesta cervesa ens ajuda a consolidar aquest esdeveniment turístic, augmentant la seua projecció fora de la ciutat i també, de manera destacada, que aquest nou atractiu turístic supose la dinamització econòmica de la ciutat, desestacio- nalitzant i ampliant el turisme d’Alcoi. Esperem que moltes més empreses alcoianes aposten per la Fira Mo- dernista, perquè aquesta festa és de totes i tot i entre tots, la convertirem, sens dubte, en una de les fires més importants d’Espanya”.