“Momentos Alhambra en el Escenario”, de Cerveses Alhambra, torna al Teatre Principal d’Alacant. Després de l’actuació del grup Varry Brava el passat 27 de febrer, el cicle de concerts acústics continua. El següent artista a sumar-se a la iniciativa serà Marwan que, amb totes les entrades venudes, actuarà el 27 de març en el Teatre Principal d’Alacant en un exclusiu i íntim concert. Després del concert de Marwan arribarà l’actuació de la Ben Volguda per a fer-nos vibrar amb la seua música el pròxim 24 d’abril.

Marwan ha aconseguit convertir-se, gràcies al boca a boca, en un dels cantautors més reconeguts del circuit de sales d’Espanya amb plens en totes les ciutats. Influenciat per la música d’artistes de la talla de Serrat, Silvio Rodríguez o Sabina, Marwan creu que la clau del seu èxit es deu al fet que “la gent s’identifica amb el que cantes o escrius i el personal passa a ser universal.”

En el Teatre Principal d’Alacant sonaran els seus temes més coneguts, així com els del seu últim treball titulat “Els meus paisatges interiors”. Disc que en 2017 va aconseguir el número dos en les llistes de venda de Promusicae en la seua primera setmana de llançament. Un àlbum d’onze temes carregats de malenconia i sentiment, un viatge personal on Marwan s’obri davant el desamor i els fantasmes interiors.

Abans de l’actuació, el públic podrà gaudir de les diferents varietats de Cerveses Alhambra en la “Entrada d’Artistes” del teatre. Després de la benvinguda, els assistents accediran a l’escenari, on els estaran esperant unes butaques orientades cap a l’artista, amb la platea com a teló de fons, des de les quals podran de veure i sentir el mateix que el cantant. Aquesta és la singularitat de “Moments Alhambra Música en l’Escenari”, un cicle que permet descobrir de prop i amb els cinc sentits aquells detalls de l’artista i les seues creacions que s’escapen a simple vista davant els nostres ulls.

Tindrà lloc una entrevista en directe, amb el propòsit que el públic conega en un ambient pròxim les anècdotes, els gustos, el recorregut professional i la inspiració que ha portat a l’artista a desenvolupar els seus últims temes musicals. Tot això donarà pas al concert acústic, una forma única de gaudir de les cançons de cada artista sense perdre de vista els seus moviments. Després de l’actuació, la signatura de discos i una nova degustació de Cerveses Alhambra completaran l’experiència.

Cerveses Alhambra assega passió per la música. Un art que no segueix convencionalismes, que promou els millors talents i que valora els processos creatius acurats, basats en la dedicació i el mestratge. Per això, la marca busca acostar el millor del panorama musical a cada ciutat, i aquest és l’objectiu de “Momentos Alhambra en el Escenario”, un cicle on cada concert es converteix en una experiència musical única i irrepetible.

Cerveses Alhambra busca reinterpretacions autèntiques, que permeten gaudir sense pressa de cada concorde de les millors peces sonores. Perquè a vegades necessitem parar, observar i escoltar amb calma el que ens envolta per a ser capaces de sentir l’imperceptible. Perquè hi ha coses que no es poden explicar, cal sentir-les.

 

MARWAN

27 DE MARÇ

LA BIEN QUERIDA

24 D’ABRIL

 

HORARI DE CONCERTS

20:00h Obertura de portes

20:30h Entrevista en directe

20:45h Inici del concert