Aquest divendres 5 de novembre va tindre lloc en el Centre Cultural de Petrer la xarrada “Fotolibros. L’art fotogràfic del segle XX”, a càrrec de Juan Pedro Font de Mora, de la Llibreria Railowsky, per a posteriorment inaugurar a la sala Pintor Vicente Poveda l’exposició fotogràfica “La col·lecció de la Fundació Railowsky. Una xicoteta mostra”, amb algunes de les millors obres amb les quals compte en l’actualitat.

En la xarrada, Juan Pedro Font de Mora va fer un repàs a la història del fotolibro, donant alguns exemples d’èxit en els últims anys, i va insistir en la necessitat de continuar realitzant fotolibros, ja que aquests romandran en el temps, no podent ser destruïts.

Per part seua, l’exposició compta amb obres d’autors com Alberto Schommer, Gabriel Cualladó, Bernard Plossu, Juan Manuel Díaz Burgos, Rafael Sanz Lobato, Carlos Pérez Siquier, Koldo Chamorro, Isabel Muñoz i molts altres més. La mostra estarà oberta al públic fins al 28 de novembre, de dijous a diumenges de 18.30 a 20.30 h. El GFP anima a tots els aficionats a la fotografia a assistir a totes dues activitats, amb el propòsit de continuar difonent la cultura fotogràfica com fa aquests últims anys.

Railowsky. Foto: Abraham de la Rosa López