Aquest dilluns se celebra una nova edició del Cicle CHEQUEO A LA CULTURA ALICANTINA amb la sessió «Situació de les Webs culturals d’Alacant» que es realitzarà en la Seu ciutat d’Alacant de la Universitat a les 20,15 hores.

Aquesta iniciativa la promou i coordina Antonio Sempere que ha comptat per a la taula redona amb Jon López Dávila d’Alacant Live Music, Juanjo Cervetto de LoBlanc i María Gilabert d’Alacant MAG

Jon López dirigeix Alacant Live Music ( www.alicantelivemusic.com) un proposta de comunicació que té cinc anys en el mercat que inicie la seua marxa des de l’especialització en el sector de la música (discos, festivals, novetats musicals) i que ara, en la seua nova etapa és una revista cultural amb majúscules. Jon és músic, escriptor i gestor cultural, tot molt imbricat en la comunitat.

María Gilabert és la directora del mitjà Alacant MAG (www.alicantemag.com), una revista que forma part de la cultura d’Alacant i de les seues noves tendències. Ella és llicenciada en Periodisme i Màster en Relacions Internacionals i Comunicació per la Universitat Complutense de Madrid. 

Juanjo Cervetto és l’impulsor i director de la revista LOBLANC (www.loblanc.info), la proposta més recent atés que acaben de complir un any en el sector de la comunicació cultural. Juanjo, animador cultural, també dirigeix una xicoteta editorial alacantina, Elèctric Romanç, que posseeix en l’actualitat dues col·leccions en el mercat: una de poesia i una altra de relats.