Calendari:

Dilluns 20 de maig de 2019, a les 17.30 h.

ADIOS CARMEN (2013). Realització: Mohamed Amin Benamraoui.

El Rif 1975: Estimar, un xiquet de 10 anys, viu només amb el seu oncle violent i bevedor, des que la seua mare vídua, va marxar a Bèlgica per a tornar-se a casar. Amb Carmen, una refugiada espanyola que va fugir del franquisme, Estimar descobreix el cinema. Molt prompte, les primeres tensions entre el Marroc i Espanya comencen a perfilar-se.

Dimarts 22 de maig de 2019, a les 19.30 h.

ELS CHEVAUX DE DIEU (Els cavalls de Déu) (2012). Realització: Nabil Ayouch.

Casablanca, en els suburbis de Sidi Moumen. Yachine és un xiquet de 10 anys. La seua mare, Yemma, dirigeix com pot a tota la seua família: el pare depressiu, un dels germans que està en l’exèrcit, un altre que és pràcticament autista i un tercer, Hamid, xicotet “caïd” local de 13 anys i protector de Yachine.

Divendres 24 de maig de 2019, a les 20.15 h.

AÏDA (2014). Realització: Driss Mrini.

Aïda, amb el cos devorat per un tumor maligne, realitza un retorn als seus orígens a la recerca dels records de la seua infància i de noves raons per a l’esperança. El seu retrobament amb el seu amic d’infància, Youssef, qui també pateix d’un malestar existencial que li submergeix en la malenconia, farà que canvien les seues destinacions donant un dràstic gir.

Lloc:

Seu Universitària Ciutat d’Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

Coordina:

Luis López Belda

Organiza:

Imajoven i Casa Mediterráneo.