Programat per la regidoria d’Educació que dirigeix Dorian Gomis (PP), aquest divendres ha arrancat com a activitat complementària un cicle de musicoteràpia en el CEIP Fabraquer, dirigit a l’alumnat de la seua aula específica Arc de Sant Martí. L’activitat es desenvoluparà setmanalment durant tot el curs escolar.

L’objectiu és acostar la música als alumnes i alumnes de l’aula específica mitjançant contes específicament seleccionats per al seu nivell i característiques, desenvolupant cada conte sobre la base de cançons, jocs musicals, conceptes com a colors, números, aliments, etc. amb les adaptacions i/o suports visuals necessaris.

Les activitats complementàries són aquelles que es desenvolupen dins de l’horari escolar, d’acord amb el projecte curricular de cada centre i en l’organització del qual intervé el propi centre i altres entitats com l’Ajuntament del Campello.

La regidora aposta per la col·laboració amb els centres educatius del municipi en el desenvolupament d’activitats complementàries dirigides a potenciar l’accés a la cultura i totes les seues manifestacions, el coneixement del municipi i els seus béns d’interés cultural, així com aquelles que potencien el benestar dels xiquets/as i els valors ciutadans, entre altres.

El programa inclou varietat d’actuacions i projectes que es realitzaran al llarg del curs, com un contacontes per a l’alumnat d’Educació Infantil, el taller Emocionar-te (educació emocional), contacontes teatralitzats en anglés, o visites al jaciment i la Torre de la Illeta, en col·laboració amb la Regidoria de turisme i el Museu Arqueològic Provincial, MARQ.