Cicle sobre cultura fotogràfica INFOTOGRAFOSX organitzat per l’Associació Escriptors de Llums (ELUA) i Seu Universitària Ciutat d’Alacant i col·labora la Fundació Caja Mediterráneo.
Dilluns 10 juny de 2019
Lloc: Seu Universitària Ciutat d’Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.
JOSÉ MIGUEL CEREZO. Mapa
Mapa, serà un recorregut pels treballs editorials i assajos personals de l’autor dels últims cinc anys. Treballs realitzats en contextos locals i internacionals i que han servit com a laboratori per al

©Miguel Cerezo

©Miguel Cerezo

descobriment dels interessos i  referents de l’autor en el mitjà fotogràfic. Així com la relació de l’autor amb aquest mitjà i la seua visió de la fotografia, i intentarà motivar a l’audiència en el seu camí fotogràfic.

http://www.miguelcerezo.com
http://www.facebook.com/josemiguel.cerezosaez

 

 

 

©María Moldes

©María Moldes

Dimarts 11 juny de 2019
Lloc: Seu Universitària Ciutat d’Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.
MARÍA MOLDES. El meu procés creatiu.
Utilitze la fotografia com a mitjà d’expressió per a mostrar el meu punt de vista sobre la societat en la qual m’ha tocat viure, o en moltes ocasions, com m’agradaria veure-la. Una època des del meu punt de vista clarament en decadència i mancada de qualsevol atractiu estètic. La meua falta d’esperança en què el món millore a curt termini m’espenta a utilitzar la meua imaginació, com a fugida. Part sempre d’escenes quotidianes reals que porte al meu terreny, creant un món paral·lel de ficció en el qual el centre és el surreal, la ironia i la malenconia. Per a això experiment amb la fotografia i el vídeo. No em preocupa l’amb què els faig, sinó el resultat que aconseguisc. Estic oberta a fer fotos amb qualsevol artefacte que caiga a les meues mans, en molts casos el mòbil, amb el qual a més compartisc la meua visió a temps real amb la resta del món».

http://mariamoldes.com/blog/
0http://mariamoldes.com/projects/

 Horario

Las sesiones tendrán lugar a las 19:00 h.

Coordinador

Javier Serrano

Colabora

Fundación Caja Mediterráneo

Organiza
Asociación Escritores de Luces (ELUA) y Sede Universitaria Ciudad de Alicante.