Ciència, folklore americà, punk bla i música d’autor en valencià aquesta setmana en Sala Euterpe

Ciència, folklore americà, punk bla i música d’autor en valencià aquesta setmana en Sala Euterpe

Per a tancar el mes de novembre, la Sala de concerts de Sant Joan d’Alacant té programats 4 esdeveniments perquè pugues gaudir d’un cap de setmana diferent.
Des de Sala Euterpe no deixen de pensar en propostes culturals i diferents per al públic i per això, aquesta setmana, ens porten una novetat a la seua programació habitual amb la col·laboració de l’Associació de Divulgació Científica d’Alacant (ADC Alacant).

Aquest dijous 24 de novembre a les 20:30h podreu gaudir de “Pa-ciència (que ja és dijous)”, una xarrada amb científics i/o experts sobre un tema d’interés social. Són xarrades que aquesta associació ja ha realitzat en alguns bars d’Alacant, amb l’objectiu d’eixir de l’encotillament acadèmic aconseguint que el públic es trobe en un entorn més distés i conegut, mostrant que la ciència pot estar més prop del que creen. Aquest és un esdeveniment amb forma d’espectacle en el qual es comptarà amb Sergio Escamilla de l’Institut de Neurociències com a presentador i que reflexionarà sobre “On es guarda la memòria?. L’entrada és lliure fins a completar aforament.


El divendres 25 de novembre a les 22h, Nito Serrano i Lapurasangre estrena “Salvaje” en l’escenari de la Sala Euterpe, la primera aventura musical i literària de Daniel Serrano. Una col·lecció de nou cançons i un llibre ple de poesia i relats sobre la vida, l’univers, sobre les petjades, de l’amor, la mort. Utilitzant com a vehicle el folklore del continent americà, Salvatge viatja des del sud dels Estats Units fins a l’Argentina, es xopa del so de Mèxic, la música andina o el Carib, i retrata amb lletres profundes i arrelades cada paisatge que trepitja. Les guitarres espanyoles, els charangos, el legüero, les trompetes i el so fronterer es donen la mà en aquesta proposta desafiadora que va sorgir a Mèxic, durant una gira en la que el madrileny va obrir els concerts de Marwan i en la qual han participat músics de la talla de Martín Bruhn, Raúl Marques, Paco Salazar, Dave Medina, Julian Kanevsky o Javier Quintana. Nito Serrano és un músic incubat en els escenaris de mig món que ha treballat com a productor, arranjador i músic tant de sessió, com en gira, amb artistes de gran importància nacional i internacional durant més de dues dècades.


El dissabte 26 a les 22h arriba Guiu Cortés, més conegut com El Niño de la Hipoteca, que es presenta amb el seu nom real en 3 herois i 1 vilà, un treball on obri una nova branca en la seua faceta creativa en la qual torna als seus orígens d’una forma més introspectiva i íntima. En aquest treball les pròpies cançons són les protagonistes, amb un so acústic, arranjaments senzills i lletres molt cuidades i carregades de poètica. D’aquesta manera, se separa del to àcid i marchoso del qual ens té acostumats amb la banda que lidera per a acostar-se al folk i la música d’autor més sòbria i solemne.


SUSPS. El diumenge 27 a les 19:30h, Andreu Valor arriba a l’escenari de Sant Joan d’Alacant per a presentar el seu nou disc “Un nou món”. Aquest disc està compost per 8 temes a apel·len a creure en les utopies i fer allò que en principi és impensable i alhora suposa una oda a la vida i un trajecte cap a l’interior de nosaltres mateixos. “Un nou món” és un viatge estilístic amb un epicentre pop-indie que continuarà respectant l’arrel de la cançó d’autor, però s’atreveix a introduir nous conceptes i sonoritats.


Tota la informació i entrades estan disponibles en www.salaeuterpe.com.

Programa
PA-CIÈNCIA (que ja és dijous)
·        Dijous 24 de novembre
·        Horari: 20:30h
·        Entrada lliure fins a completar aforament

NITO SERRANO I LAPURASANGRE
·        Divendres 25 de novembre
·        Horari: 22:00h
·        Entrades anticipades a 12€ i taquilla a 15€

GUIU CORTÉS (El niño de la Hipoteca)
·        Dissabte 26 de novembre
·        Horari: 22h
·        Entrades anticipades 15€ i taquilla 18€

ANDREU VALOR
·        Diumenge 27 de novembre
·        Horari: 19:30h
·        Entrades anticipades 12€ i taquilla 15€

About The Author

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Próximos Eventos

marzo

19ene(ene 19)18:0014jun(jun 14)20:00Alicante. Taller ¿Hablamos de libros?(enero 19) 18:00 - (junio 14) 20:00 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante (2), San Fernando,40Secciones:LetrasTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosAlicante. Taller ¿Hablamos de libros?

30ene(ene 30)20:1529may(may 29)20:15Las películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate .(enero 30) 20:15 - (mayo 29) 20:15 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante, Avenida Dr. Ramón y Cajal, 1 AlicanteSecciones:CineTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosLas películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate

08feb(feb 8)20:0020sep(sep 20)20:00Campanya de Teatre del Mediterrani(febrero 8) 20:00 - (septiembre 20) 20:00 Fundación MediterráneoSecciones:Escena,TeatroTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosCampanya de Teatre del Mediterrani

En Twitter

INFORMACIÓN Y CULTURA CON TODOS-AS PARA TODOS-AS.

La información cultural es un compromiso de los medios, profesionales y colaboradores que desarrollan una labor transformadora y de madurez social que permite elevar la capacidad de percepción de la ciudadanía. Nosotros no sentimos parte de esta historia que compartimos con otros diarios que además son amigos y, por tanto, respaldamos y os invitamos a leer y a compartir.

X