Aquest divendres 15 de març, la Regidoria de Joventut ha organitzat un cinefórum amb motiu del “Mes de la Dona Jove”. En concret, es tracta de la projecció i posterior col·loqui de la pel·lícula espanyola “Tres metros sobre el cielo”, basada en la novel·la homònima publicada per l’escriptor italià Federico Moccia, i que tindrà lloc en el Centre Cultural Verge del Carmen, de 18 a 21 hores.

L’edil de Joventut, Víctor Ferrández, ha assenyalat que la jornada comptarà amb dinàmiques a càrrec de la tècnica del Centre Dona 24 hores de Torrevella. Així mateix, ha volgut destaca que aquesta jornada és fruit de la iniciativa que parteix directament de les alumnes i els alumnes dels IES que han participat en l’elaboració de la programació.

Sinopsi:

A Barcelona, dos joves que pertanyen a mons oposats es coneixen. Ella, la dolça Babi (María Valverde), és una xica de classe alta que viu en un entorn tan protegit com poc excitant. Ell, Hugo (Mario Casas), conegut com el dur «H», és un xic impulsiu i irresponsable, aficionat a les baralles i a les carreres il·legals de motos. Aquesta és la crònica d’un amor inicialment impossible que arrossegarà a tots dos a un frenètic viatge iniciàtic a través del qual descobriran l’amor.