L’auditori Antonio Gil de la Casa de Cultura de Sant Joan d’Alacant contínua la programació de “Sessió Teta” dirigida a dones en període de lactància, encara que està oberta a tothom. La idea, que va sorgir fa anys a Madrid, tracta d’oferir a les mares i pares una programació de cinema gratuïta a la qual puguen acudir amb els seus bebés sense el risc de molestar la resta d’espectadors.

La sala es condicionarà a les necessitats dels bebés, mantenint una temperatura i llum adequades, restringint els decibels a 60 per a evitar molèsties i adequant una sala per a poder col·locar els carrets. A més, el públic pot alçar-se sempre que ho desitge.

Les Sessions Teta es programaran tots els dimecres a les 17:30h amb la col·laboració de la Universitat d’Alacant que organitza, al costat de la regidoria de Cultura aquesta iniciativa. Es tracta de pel·lícules per a adults que busquen que els progenitors acudisquen al cinema a veure pel·lícules que no siguen per a xiquets sense deixar als seus fills a cura d’altres persones.

La regidora de Cultura, Clara Rodríguez, consolida aquesta iniciativa que fomenta la igualtat i tracta que les mares puguen tindre oci acompanyades dels seus bebés alhora que normalitzen una etapa en la qual es troben més aïllades socialment i passen molt temps soles.

Sinopsi

Al Londres de la postguerra, el modista Reynolds Woodcock i la seua germana Cyril estan al capdavant de la moda britànica, vestint fins i tot a la reialesa. Quan Reynolds coneix a Ànima, prompte es converteix en la seua musa i amant.

23 GENER – Sessió Teta – “El hilo invisible” de Paul Thomas Anderson 17:30h – Auditori Antonio Gil de la Casa de Cultura de Sant Joan d’Alacant