«Viu l’Estiu» continua oferint oci per a tots els públics durant els mesos d’estiu a Alcoi. Una proposta d’oci per a tota la família serà la primera activitat, aquest dijous a la vesprada al barri de la zona nord amb jocs populars, per continuar amb cinema, teatre i música aquest cap de setmana al centre de la ciutat. Una ruta per als paratges naturals, les activitats infantils a la Biblioteca i una nova jornada d’Ociesport, també per a tota la família, en aquest cas en el barri de Batoi el dimarts, tancaran el menú d’activitats d’aquesta setmana d’agost.

El divendres 21 d’agost serà l’hora del cinema en el pati de l’IVAM CADA ALCOI a les 22 hores. «Skate Kitchen» serà la proposta per als més cinèfils o, simplement, per a totes aquelles persones que vulguen passar una bona estona consumint cultura a l’aire lliure. La cinta tracta sobre la vida de Camille, una introvertida adolescent de Long Island, que canvia al conéixer en Nova York a un grup de xiques que fan skate. A poc a poc, Camille descobreix aquesta subcultura, es descobreix a si mateixa i aprén el valor de l’amistat.

El dissabte, 22 d’agost, la proposta cultural arriba de la mà de l’alcoià Xavi Castillo a l’IVAM CADA ALCOI, a les 19 hores amb l’actuació «La Bíblia» dins de la campanya «El comerç regala cultura». Les entrades presencials estan a la venda en www.teatrehibrid.com, també hi ha l’opció d’entrada virtual, que potser gratuïta si tens un codi d’accés que regalen els comerços de proximitat de la ciutat.

Per a tancar el cap de setmana a la ciutat, el diumenge hi ha dues activitats. Una nova ruta per a descobrir les pintures rupestres de la Sarga, declarades Patrimoni de la Humanitat per la Unesco. Com sempre, cal fer reserva a http://www.lasargareservas.com/ per poder visitar aquest jaciment. L’aforament estarà reduït a 15 persones per torn i hi ha quatre torns: a les 10 , 11 , 12  i 13  hores. També al matí del diumenge, en el centre de la ciutat, concretament, el parc de la Glorieta s’omplirà de música amb l’actuació «Vermut i Dolçaina», a càrrec de la Colla de la Degollà, a les 12 hores.

El dimarts 25, l’esport tornarà a ser el protagonista, amb una nova jornada d’esports coneguda com a Ociesport. L’activitat serà finalment en el poliesportiu de Batoi, de 19 a 21 hores.

Segueixen també les activitats a la  Biblioteca Infantil Tirisiti amb tallers, jocs i molt més per a les xiquetes i xiquets cada matí a les 11.30 h. Aquest dijous i divendres, 20 i 21 d’agost, segueixen els pirates com a protagonistes de les activitats infantils. La temàtica de la setmana del 24 al 27 serà, en canvi, el fons marí. L’edat recomanada és de 4 a 12 anys y les persones menors de 6 anys han d’anar acompanyats d’una persona adulta i complir les mesures sanitàries. La inscripció prèvia es imprescindible i es pot fer a la Biblioteca Tirisiti,trucant al matí al 96 553 71 43 o a través del correu electrònic: biblioteca@alcoi.org.

Totes les activitats, canvis d’ubicació o novetats sobre la programació els podeu consultar en http://home.ticketalcoi.com/ .