Proposta ideal per a gaudir en família, l’espectacle que ens presenta The Black Blues Brother és a càrrec de cinc acròbates kenyatas que es mouen al ritme dels mítics Blues Brothers. A cavall entre el circ popular i la comèdia musical, el trepidant espectacle és una inesgotable successió d’acrobàcies i malabars increïbles per a delit de tota mena de públic. La cita: el dissabte 22 de desembre a les 19’30 h.

Provinents de les millors escoles de circ de Nairobi, sota l’empara de Sarakaso Trust, una ONG que s’ocupa del desenvolupament de les arts escèniques a Kenya, The Black Blues Brothers són acròbates professionals amb un virtuosisme poc comú.

The Black Blues Brothers

Foto: The Black Blues Brothers

L’espectacle que ens oferiran incorpora a més gags hilarants i reptes de ball que inciten a la participació del públic. Salts mortals, piràmides humanes i teatre físic extrem i sorprenent que converteix la proposta en una festa per als sentits.

The Black Blues Brothers han visitat infinitat de ciutats europees, actuant en els teatres d’Assís, Forli, Brno, Torino, Bozen, Orvieto i Roma, entre altres.

Dissabte 22 de desembre 2018. 19’30 hores.

TEATRE CHAPÍ DE VILLENA

Entrades des de 8 € fins a 12 €. Preus reduïts per a menors de 30 anys, majors de 65 anys i bons familiars (2 adults + 2 xiquets/as)