El Festival de circ contemporani de la província d’Alacant, Circarte, arranca diumenge que ve 13 de setembre en el Teatre Principal d’Alacant amb la companyia Manolo Alcántara i la seua última creació, “Déjà vu”, que substitueix a “Save the Temazo” després de la lesió d’una artista de la companyia.
A dues setmanes de la seua arrancada, Circarte anuncia la substitució del primer dels seus espectacles, “Save the Temazo”, per la proposada “Déjà vu” de la companyia catalana Manolo Alcántara. La trajectòria de Manolo Alcántara sens dubte li ha valgut per a consolidar-se com un dels artistes més interessants i genuïns de l’actual panorama escènic; posició que es reforça després de l’estrena d’aquesta nova proposta de circ personal, teatralitzat, suggeridor, arriscat, diferent i ple de vida en el qual la companyia ha treballat a foc lent durant tres anys.
“Déjà vu” convida a la reflexió sobre les expectatives i les frustracions, la distància entre una persona i els seus somnis, la qual cosa és i el que voldria ser, entre la realitat i el desig. Recolzat en una escenografia viva de proporcions inversemblants, on tot és més gran o més xicotet del que hauria de ser, amb moments divertits i una gran destresa física, i on cal destacar la intervenció de Laia Rius, amb la seua potentíssima veu i la seua riquesa de registres. “Déjà vu” és un món d’il·lusions, una brillant proposta on es difuminen les fronteres entre la realitat i la fantasia.
PREUPati i club 15 €
Llotja correguda 10 €
Amfiteatre 8 €
DESCOMPTE ESPECIAL
3 x 4 en butaca de pati
Les entrades estan ja disponibles en els canals habituals del Teatre Principal.
Més informació i entrades en https://www.teatroprincipaldealicante.com