El Festival de circ contemporani Circarte arriba al Teatre Principal d’Alacant diumenge que ve 13 de setembre amb el primer dels espectacles que conformaran la seua onzena edició, “Save the Temazo”, del Col.lectiu F.R.E.N.E.T.I.C.

“Save the Temazo” és un espectacle de gran format que combina ficció, realitat i circ. Entre les disciplines que ho integren trobem trapezi volant, roda cyr, dansa vertical, equilibris, manipulació d’objectes, vídeo i música en directe, en una reflexió sobre les emocions humanes. Aquest espectacle es complementa amb la creació d’un món paral·lel a l’espectacle en xarxes socials i Internet.

L’espectacle començarà a les 19.00h. i les entrades ja estan disponibles en els canals de venda habituals del Teatre Principal.

PREU

Pati i club 15 €

Llotja correguda 10 €

Amfiteatre 8 €

DESCOMPTE ESPECIAL

3 x 4 en butaca de pati

Després d’aquest primer espectacle en el Teatre Principal d’Alacant, Circarte tornarà a partir del mes d’octubre, del 15 al 25, amb moltes més proposades al voltant de la cultura circense entre espectacles, tallers de circ, projeccions de pel·lícules o taules de debat.

Quant als espais que acolliran les activitats del Festival, confirmen la seua participació el Teatre Principal d’Alacant, el Teatre Arniches, el Centre Cultural Les Cigarreras, el ADDA i a espais públics d’Alacant, així com el Paranimf de la Universitat d’Alacant i els auditoris i espais públics de El Campello, Sant Joan d’Alacant i Dénia.