La gran empresa nascuda a Mont-real en 1984 desvetla alguns vestits, efectes i filosofia de l’el seu pròxim espectacle, que presentarà en la ciutat d’Alacant el 20 de juliol.

Invocar la imaginació, provocar els sentits i evocar emocions són els principis bàsics que il·luminen els rajos del Cirque du Soleil que es pot veure en l’exposició oberta a Alacant sota el títol “Totem. Behind the escenes”.

Els continguts de la panoràmica desvetlen alguns dels vestits i efectes que es podran veure en l’espectacle que el Circ del Sol portarà a Alacant, al recinte firal de Rabasa, del 20 de juliol al 19 d’agost.

César Sánchez, María D. Padilla y el director de gira de Totem, Franck Hanselman, en la inauguració de la exposició

César Sánchez, María D. Padilla y el director de gira de Totem, Franck Hanselman, en la inauguració de la exposició

L’exposició també penja els 27 cartells corresponents als espectacles que aquesta gran empresa creativa nascuda a Mont-real ha girat pel món. Explica, a més, alguns dels secrets tècnics que operen després de les bambalinas. D’aqueixos espectacles sota la seua gran carpa blanca, a Alacant s’han pogut gaudir dues: Quidam, en 2008, i Corteo, en 2011.

El pròxim lliurament d’aquesta gran família que integra Cirque du Soleil, que compta amb uns 4.000 empleats, d’ells 1.300 artistes, i que alacantins i visitants podran gaudir aquest estiu serà Totem: “Un viatge fascinant i acrobàtic als orígens de la humanitat”.

L’exposició oberta reflecteix, al mateix temps, la utilització que Cirque du Soleil fa de les arts com a instruments de canvi en el treball amb joves que travessen per conductes problemàtiques.

Tant Diputació com a Ajuntament han adonat de la satisfacció que suposa que Alacant puga explicar durant un mes (del 19 de juliol al 20 d’agost) amb aquesta gran proposta cultural circense, que desprèn “fantasia, bellesa i risc”. Les entrades es poden adquirir de forma anticipada en la web www.cirquedusoleil.com/es/totem

Les persones interessades a visitar l’exposició podran fer-ho fins a l’1 de juliol, d’11 a 21 hores amb entrada gratuïta.

Si t’ha agradat aquesta notícia, comparteix-la en xarxes socials. Inclou els nostres hashtags #LOBLANC#envalencia #CulturaAmbtu #CulturaAmbmi #CompartimCulturaAmbtu. Per a conèixer altres esdeveniments en la zona consulta nostra Agenda