Serà dissabte que ve, 2 de setembre, quan el regne independent complisca anys de nou, en la seua discoteca de la platja de Santa Pola, amb una impressionant selecció de DJS del millor i inigualable “So Camelot” per a gaudi de tots aquells cameloteros que tanquen cada estiu al so dels seus himnes favorits d’ahir, hui i sempre.

Dissabte que ve, 2 de setembre, Camelot compleix anys, ja són 34 i per aquest feliç motiu reuneix el millor elenc somiat de DJS de l’autèntic “So Camelot” –indie, electro, pop, flow– per a gaudir, des del migdia i fins a l’alba, de tots aqueixos temazos i himnes que, des de 1989, ens van embogir en el regne de la música independent en una gran festa d’estiu, a la vora de la mar. Una data per a apuntar amb lletres d’or en l’agenda de tots els “cameloteros”!

DES DEL MIGDIA I FINS A L’ALBA
Des del migdia -14.00H- i fins a l’alba, recordarem -a través de les sessions de molts dels DJS més representatius de la llegendària sala santapolera- aquelles enyorades nits de somni en les quals vam ser part d’una cosa emocionant i únic, la seua llum mai s’apagarà!

A més, els primers 500 que arriben s’emportaran de regal un CD amb les cançons més icòniques de Camelot.

ELS DJS MÉS REPRESENTATIUS DE L’INIGUALABLE “SO CAMELOT”
Ja el seu cartelazo amb la presència, en les diferents cabines i espais de la sala, de DJS de la majúscula talla i tradició camelotera de Bambino, Bryan, Carlos Cmix, Dani DJ, efa+efa, Fran BP, Fran Lenden, Fran MSK, Howard Mind, Inyel, Iván Bordalas, Jaime G, Jesús Murciano, Jesús Rodríguez, Jimmy El Sant, Joaquín Tari, Jose Gambín, Jose Miguel, Juanjo Molino, Jose Rodríguez, Juan Ruiz, Justo Pérez, Kino, Mar MG, Miguel Ángel, Nano Hook, El Nely, Neo, Paco H, Pepe Marín, Pina Roots, Poncini, Rei Stereo, Roberto, Rubén Navarro, Sargentillo, Sergio Francés, Toni Bafles, Toni CNFT i Toño Camelot. Qui dona més? Només Camelot…AMB CAMELOT IMPRÉS EN EL SEU ADN I LA INDEPENDÈNCIA MUSICAL FLUINT PER LES SEUES VENES
Cadascun d’ells, des de les seues diferents propostes sonores, porten Camelot imprés en el seu ADN musical i per les seues venes flueix la independència sonora que els ha fet diferents i inigualables.
Camelot forever!

Entrades ja a la venda en:
https://www.eventbrite.es/e/entradas-camelot-34-aniversario-673652441587?aff=oddtdtcreator