El Festival de Cinema d’Alacant i Coca-Cola European Partners han renovat el seu acord de col·laboració per quart any consecutiu. El director del Festival, Vicente Seva i el responsable de Comunicació a Alacant de Coca-Cola European Partners, i Ramón A. Alonso han segellat aquest acord que situa a Coca-Cola com un partner destacat del Festival, en la línia amb el seu compromís de donar visibilitat als esdeveniments culturals d’Alacant.

D’aquesta manera, Coca-Cola es convertirà en el refresc oficial de l’esdeveniment, així com patrocinador principal de les activitats de ‘Una Mar de Cinema’, així com les gales d’inauguració i clausura. En la signatura de l’acord, totes dues parts van destacar la importància d’aquesta aliança en un dels esdeveniments més destacats del panorama cultural de la ciutat d’Alacant i que any rere any aferma la seua dimensió internacional.

El Festival de Cinema d’Alacant, que enguany celebra la seua 18a edició, té com a objectiu secundar i difondre la cultura cinematogràfica. L’esdeveniment va començar l’any 2004 com una mostra de curtmetratges i presentacions de llargmetratges, ha evolucionat fins a convertir-se en un dels referents de la Comunitat. Vicente Seva, director del Festival de Cinema d’Alacant manifesta “que el suport dels patrocinadors és molt important per al desenvolupament i creixement del Festival i més encara en la situació actual on valorem especialment l’esforç que realitza Coca-Cola European Partners”.

Per la seua part Ramón A. Alonso, responsable de Comunicació de Coca-Cola European Partners a Alacant afirma que “estem molt felices de renovar aquest contracte, esperem que siga per molts anys més; la cultura afronta desafiaments fonamentals per a mitigar l’impacte de la crisi de la covid-19 i per això, ara més que mai, és important donar visibilitat i donar suport a iniciatives com aquesta”.

El Festival de Cinema d’Alacant compta amb el suport de la Diputació Provincial d’Alacant, l’Ajuntament d’Alacant, Alacant City & Beach, Casa Mediterrani, l’Institut Valencià de Cultura, À Punt i altres empreses col·laboradores.