Durant tot el cap de setmana, els espais culturals i museístics a Cocentaina obrin les portes per a commemorar el Dia Internacional dels Museus.
Un cap de setmana intens i ple d’activitats culturals i esportives el que es prepara a Cocentaina, a més de sumar per segon any consecutiu la celebració del mig any de fira. A aquesta frenètica activitat han volgut sumar-se les regidories de Patrimoni i de Turisme per a celebrar precisament aquest dijous 18 de maig el dia internacional dels museus, efemèride promoguda pel Consell Internacional de Museus (ICOM) per tal de conscienciar la població de la importància dels museus.
A més a més, l’obertura dels espais museogràfics quedarà reforçada el cap de setmana perquè els visitants puguen tindre l’oportunitat de conèixer durant tot el dissabte i el diumenge de matí el Palau, el Refugi i el Casal Fester.
El regidor de Patrimoni i Turisme, Ivan Jover, ha destacat que «aquest tipus d’iniciatives són una gran oportunitat perquè totes i tots els visitants a Cocentaina coneguen la riquesa i la varietat de possibilitats expositives i museogràfiques que disposem al poble».