Aquest dijous 9 i divendres 10 a les 20:30h Joaquín Reyes ens presenta el seu nou espectacle d’humor “Festegen la broma”.

Ha preparat amb gran cura una amalgama de chorradas per a delit del seu benvolgut públic i també, d’algun despistat que es fique en el teatre buscant humor intel·ligent. Malgrat ser ja un viejuno —en el món de la comèdia s’entén—, Reis no ha perdut la frescor dels seus inicis chanantes això vol dir que continua fent bromes sobre pets? Efectivament així és. Ironia fina —i també grossa—, idees “relocas” i tonades nihilistes tot això i molt més és Festegen la broma!

PREUS

Pati i Club: 25€

Llotja correguda: 22€

Amfiteatre: 20€

Aquest dissabte 11 a les 20h, per primera vegada fora de Barcelona, l’espectacle “Barcelona Gai Men´s Chorus en concert”, dirigit per Gerard Ibañez i compost per més de 50 veus masculines.

El Barcelona Gai Men´s Chorus ha tornat als escenaris amb un espectacle emotiu i ple de diversió: una mescla de les seues millors cançons i algunes novetats que us faran passar una bona estona. Balades, teatre musical i cançons pop, que ompliran l’escenari de molta energia i ganes de ballar.

Aquesta associació sense ànim de lucre compta amb una extensa trajectòria en alguns dels millors teatres de Barcelona. Aquest espectacle, com tots, està interpretat en Llengua de Signes per al col·lectiu sord. Conxita Paricio “canta” amb les seues mans totes les actuacions perquè el públic sord també puga gaudir de l’espectacle.

Xou solidari a favor de AODI (Associació d’Oci Ocupacional per a Persones amb Discapacitat Intel·lectual).

PREUS

Pati i Club: 20€

Llotja correguda: 16€

Amfiteatre: 11€

Aquest diumenge 12 a les 18h torna El Bruixot amb el seu nou i més íntim espectacle “L’ànima de Valle Inclán”.

L’actor reinterpreta amb mestratge textos de Valle-Inclán en una obra composta durant el confinament i indaga en les essències biogràfiques del gran dramaturg espanyol a través de “Divines Paraules”.

L’Humor de Valle-Inclán és atlàntic, blau, druídic. Culte i bàrbar, amb una barbàrie baralladissa. Ell deia que era levantisco. I si hi havia alguna cosa que no perdonava, eren els errors sobre estètica i art… L’art és un joc – el suprem joc – i les seues normes estan dictades per numèric capritx, en el qual resideix la seua gràcia peculiar. Catorze versos diuen que és un sonet. L’art és doncs forma.

PREUS

Pati i Club: 25€

Llotja correguda: 18€

Amfiteatre: 12€

DESCOMPTES

25% +65 anys

25% – 25 anys

50% Estudiants de Teatre (ET)

30% Estudiants Universitaris (O)

Bono Teatro

15% Aturats (D)

Més informació i entrades en https://www.teatroprincipaldealicante.com