El Festival de Microteatro de Benidorm, organitzat amb la col·laboració de la Regidoria de Cultura, celebra hui divendres dissabte la seua segona edició, amb la representació en l’Hort de Colón de sis peces teatrals de no més de quinze minuts de durada. La programació, conformada amb diferents passades al llarg dels dos dies, permet l’elecció, l’ordre i el dia per a gaudir d’elles.

Amb un preu per passada de cinc euros, la regidor de Cultura, Ana Pellicer, ha subratllat que “són un divendres i dissabte per a gaudir en un lloc tan especial com l’Hort de Colón amb comèdies, drames i musicals que podrem viure amb els protagonistes molt pròxims, quasi fregant-nos”, i ha animat al públic a comprar les entrades que encara queden disponibles.

Microteatro arriba de la mà del promotor Miguel Ángel Fernández, i amb la col·laboració del director de teatre benidormense, Manuel Troncoso, qui dirigirà ‘Bla bla doneu’, interpretada pels artistes locals Olga Reinoso i Álvaro Crivillés. A més de ‘Bla bla doneu’ s’interpretaran les peces ‘Ego et absolvo’, amb Juan Meseguer i Axel Novo; Necrofília Fina, interpretada per María Kaltembacher i Javier Sáez, ‘Psycho meetic (ací t’enxampe, ací et mate)’, amb Patricia Jordà i Nicolás Gaude; ‘Espejito, espejito’, amb Estefanía Rocamora i Julián Salguero; i ‘La xica del guant’, amb Raquel Pardos, Verónica Mey i Manuel Tiedra.

Miguel Ángel Fernández ja va anunciar en la presentació a la premsa del certamen que el Festival d’enguany “ha guanyat en serietat i en varietat”. El certamen conserva el ‘micro’ musical però enguany abasta altres gèneres que portaran al públic al suspens, la comèdia romàntica o el ‘thrile’r. Les entrades encara disponibles estan a la venda en el mateix Hort de Colón.