Aquest dilluns va arrancar la 14ª edició de l’Escola Municipal d’Estiu per a xiquets-as d’edats entre els 3 i els 12 anys. Cançons, contacontes, manualitats, jocs, activitats esportives, sessions de piscina i servei de menjador componen el complet programa d’aquesta Escola que es perllongarà fins al pròxim 27 de juliol. L’alcalde de Finestrat, Juan Francisco Pérez, al costat de la regidora d’Educació, Mª Dolores Viudes, van visitar les instal·lacions de la Casa de Cultura amb motiu de l’inici d’aquesta activitat en la qual s’han matriculat 95 xiquets/as.

En paraules de la regidora d’Educació, Mª Dolores Viudes, “arriba l’estiu i, des de l’Ajuntament, un any més, fem un esforç important per a ajudar a conciliar els horaris de treball dels pares i mares amb les vacances dels seus fills. I ho fem amb l’Escola Municipal d’Estiu en la qual tenim en compte la flexibilitat, és a dir, que puguen apuntar-se per setmanes o quinzenes, i també que els preus resulten assequibles a les famílies”. En concret, el preu per setmana per a xiquets/as empadronats/as és de 25€ i 35€ si utilitzen el menjador. Per a no empadronats  és 50€ /setmana.

Novetat: Escola Infantil Municipal d’Estiu per a bebès fins a 3 anys

Una altra novetat incorporada enguany és la modalitat infantil de l’Escola Municipal d’Estiu que té com a destinataris als bebès fins a 3 anys. “Aquesta escola comença en les instal·lacions de la EMUFI (carrer Serra Cortina) dilluns que ve, 2 de juliol. I ho fa amb 35 xiquets/as, és a dir, pràcticament totes les places ocupades. En aquest cas també hem fet un esforç important des de l’Ajuntament per a subvencionar l’escola infantil i que encara tractant-se de bebès, no encarisca el preu doncs les famílies abonen els mateixos preus que en l’Escola Municipal d’Estiu per a majors de 3 anys”, va indicar la regidora.

“Campus d’Art d’Estiu”

A més, dilluns que ve, 2 de juliol, comença el “Campus d’Art d’Estiu”, en el Centre de Formació del Bulevard (antic Barquillero), situat en la principal rotonda del Bulevard comercial. “En aquesta escola ja tenim 50 inscrits. Per tant, entre les 3 propostes de la Regidoria d’Educació estem parlant d’un total de 180 inscrits, és a dir, la major xifra de participació registrada