Aquesta setmana ha arrancat la quarta edició de Enotur promoguda per la regidoria de Turisme com a esdeveniment enoturístico que submergeix a Villena i visitants en la cultura del vi amb activitats i enopacks fins al pròxim 24 de febrer.

Les quartes jornades de Enotur tenen lloc del 4 al 24 de febrer a Villena, un esdeveniment enoturístico en el qual la ciutat se submergeix en la cultura del vi. Durant aquest mes restaurants, museus, cellers, allotjaments, museus, teatre i oficines de turisme ofereixen activitats i ofertes especials. “Enotur es consolida a Villena i s’allarga en el temps”, ha assenyalat la regidora de Turisme, Mercedes Menor.

Entre les diferents activitats que s’ofereixen es troben visites

Presentación ENOTUR 2019

Presentación ENOTUR 2019

teatralizadas al Teatre Chapí amb degustació de fondillón el 17 i 24 de febrer, un taller familiar de sabó amb vi en el Celler Les Virtuts el 22 de febrer o la novetat d’Arrels i Ales, una ruta de turisme ornitològic que finalitza amb un tast de 3 vins de la Casica de l’Avi, organitzada per Celler Vinessens.

El museu de l’escultor Navarro Santafe, MUENS, oferirà la degustació de vins de Villena durant les seues visites amb “Vi Escultura”, a més els quatre cellers visitables de la nostra ciutat: Francisco Gómez, Sierra Salines, Casa Corredor i Les Virtuts oferiran visites guiades i desgustaciones durant tot el mes.

Una altra de les novetats importants serà l’exposició d’una selecció dels millors vins DO Alacant en Colosseo pub. Gràcies a Vinessens es transformarà en Colosseo Winebar amb vins maridados amb tapes de Miguel Ángel Restaurante. “Cada vegada més gent de Villena gaudeix dels nostres vins al costat de l’hostaleria com una forma d’oci diferent”, ha indicat Menor.

En aqueixa edició destaquen la varietat i quantitat de enopacks els quals engloben a una gran quantitat dels associats a la Ruta del Vi, estan especialment enfocats a parelles i famílies. El tancament definitiu de Enotur 2019 tindrà lloc el 14 d’abril amb la Carrera entre Vinyes en la qual col·labora el club Trail Villena, una carrera per entorn rural de 15 quilòmetres.

A més com tots els anys se celebra l’IV Concurs d’Instagram #enoturvillena19. Per a participar has de seguir a @turismovillena en Instagram, fer les fotos i publicar-les en la xarxa social amb el hastag #enoturvillena19 nomenant a @turismovillena. Les persones participants entraran en un sorteig d’una escapada enoturística en la Ruta del Vi d’Alacant.

Per a més informació d’activitats i enopacks visitar www.turismovillena.com o els seus perfils en xarxes socials.