L’Institut Municipal de Cultura “Joaquín Chapaprieta” informa que la temporada de Teatre 2021-2022 arranca aquest pròxim cap de setmana amb una sèrie d’esdeveniments de gran qualitat.

Aquest divendres, 10 de setembre, a les 20.30 hores, ens visita l’obra de teatre “Amfitrió”, de Moliere, protagonitzada per un elenc d’actors de primera fila com Pepón Nieto, Toni Acosta o Fele Martínez, entre altres. Les entrades es poden adquirir a través de la web www.entradasatualcance.com, pel preu de 10 €.

El dissabte, 11 de setembre, podrem passar una bona estona de riallades amb “La Veu del Becari”, un espectacle còmic que trasllada als escenaris els personatges dels vídeos virals de la Veu del Becari, amb entrevistes que aprofundeixen encara més en l’absurd de la seua naturalesa, així com monòlegs d’humor i un exercici d’interacció constant amb el públic. Tot això de la mà de tres còmics: Trinat García (imatge habitual dels vídeos), José Manuel Martínez i Fran Fernández, que vénen de triomfar amb l’espectacle regional «Sóc de la Vega Baixa». L’esdeveniment serà a les 21.30 hores i les entrades poden adquirir-se en www.compralaentrada.com per 10 €.

Com a colofó a aquest efecte de setmana, el diumenge, 12 de setembre, a les 18.00 hores, en el Teatre Municipal de Torrevieja es presentarà un espectacle de circ per a tota la família, “Express”, el qual serà gratuït per a tot aquell que vulga gaudir-ho. Les entrades podran recollir-se en la consergeria del Centre Cultural Verge del Carmen des del dilluns 6 de setembre fins que s’esgoten.