Els concerts “Live the Roof” tornen al Castell de Santa Bàrbara. La primera actuació d’aquest cicle serà la de Maren divendres que ve i la música continuarà amb Vega, el 5 d’agost, Neuman el 2 de setembre i Xiquets Mutants el 25 de setembre.
Aquest conegut cicle de concerts es desenvoluparà en el seu escenari habitual del Baluard de la Mina perquè els espectadors puguen gaudir també d’una de les millors vistes de la ciutat. Allí es podrà escucharr el divendres del primer concert d’una de les joves promeses de la música indie.
Les entrades per a aquests concerts són de pagament i es poden adquirir en la pàgina web livetheroof.com.
“Live the Roof” forma part de la programació per a l’estiu del Castell de Santa Bàrbara, que es completa amb més concerts i activitats per a tots els públics.
Més música aquest estiu
L’endemà al primer concert de “Live the Roof”, el dissabte 23, arribarà al Castell l’espectacle del grup de percussió Bloco Escola, que realitza concerts participatius i experiencials. El 6 d’agost actuarà Numen. El 13 d’agost la banda acústica Agustic Band oferirà els seus temes clàssics de Jazz i Blues.
El dia 3 de setembre el Castell acull l’espectacle musical de “Kids Rock”, a les 20.30 hores, amb entrada gratuïta. Es tracta d’un espectacle amb tints de rock i pop per a tota la família. En format de concurs televisiu, els xicotets amb ajuda dels seus pares i les pistes dels presentadors, hauran de descobrir un grup o cançó per a poder aconseguir una passada per a la final.
El 10 de setembre actuarà el solista Crooner amb un repertori variat, estàndard de Jazz, Bolero, Swing, Foxtrot i Disc.
A més, el 28 d’agost, amb horari de 19.30 hores i entrada gratuïta actuarà el monologuista David Domínguez.