La regidoria de Comerç anima a tota la ciutadania a comprar en les llibreries de proximitat amb la campanya ‘Per Sant Jordi, guanyem-li al Drac, comprem llibres a Elx”. El regidor de Comerç, Felip Sànchez, ha presentat la campanya en la qual anima als il·licitans i il·licitanes a comprar llibres en els comerços locals.

En aquesta campanya s’ha fet una metàfora entre el drac de Sant Jordi i l’amenaça de les llibreries locals. Sànchez ha remarcat que “si a Sant Jordi es lluita contra el drac, les llibreries competeixen contra la compra on line”. Un altre dels lemes de la campanya ens indica que si comprem el llibre en el nostre barri, significa que volem a Elx.

D’altra banda, el regidor de Comerç ha ressaltat que “enfront de les xarxes socials, tenim l’entreteniment de passar les pàgines d’un llibre, que no té publicitat i es pot gaudir en qualsevol moment i lloc”. També s’ha recordat que aquest divendres 23 d’abril moltes de les llibreries regalen una rosa amb la compra del llibre o tenen descomptes d’un 10% com a màxim.

El regidor de Comerç ha indicat que “hem d’aprofitar tot aqueix valor cultural que tenim en el comerç perquè arribe a la nostra casa i entendre que són una part de la nostra identitat com a il·licitans i il·licitanes”.