El regidor de Comerç, Felip Sánchez, juntament amb el president de la Federació Gestora de Festejos, Fernando Jaén, i el president de l’Associació Independent Hostaleria Elx, Fran Mora, han presentat el I Concurs ‘De tapes a Elx’ que se celebrarà del 15 al 25 d’octubre. La tapa, que tindrà un cost de dos euros, no obliga al consum de beguda per a facilitar que el màxim nombre d’establiments puguen participar.

L’edil de l’àrea ha destacat que aquesta mesura busca que “servisca de suport a l’hostaleria local en el moment tan difícil en el qual ens trobem i per això no hauran de pagar cap inscripció perquè els siga el més rendible possible”.

“El concurs està pensat perquè tant els veïns gaudisquen de la gastronomia local com perquè l’hostaleria es veja abrigallada. Una part molt important i positiva són els premis, que seran de 800, 400 i 200 euros per als tres primers respectivament. Mentre que al quart se li atorgarà el premi ‘Tapa Festera’ que comptarà un val de 200 euros d’un dels nostres patrocinadors. A més, a tots ells se’ls distingirà amb una placa commemorativa”, ha explicat el regidor de Comerç.

Fernando Jaén ha agraït les facilitats per part de l’Ajuntament d’Elx, així com de la resta d’associacions col·laboradors com la d’Hostaleria d’Elx, Associació d’Empreses de Serveis –AESEC- i l’Associació d’Empreses Turístiques d’Elx –AETE-. El president de la gestora ha informat que “les inscripcions estaran obertes fins a l’11 d’octubre i es poden consultar totes les bases a través del Codi QR que troben en el cartell”. La tecnologia és també fonamental en el concurs perquè amb aquests codis es podrà conéixer més informació dels restaurants participants per part dels clients.

Fran Mora, de l’associació hostalera, ha agraït el suport per part de les institucions i desitja que “el màxim nombre d’establiments se sumen a la iniciativa perquè en el cas de ser un dels premiats tindran molta rellevància”.