La Regidoria de Biblioteques i El Salicornio Fòrum Cultural ha convocat la primera edició de Microrelats literaris amb motiu de la celebració del 496 aniversari de l’atorgament del títol de ciutat a Villena, segons va anunciar hui la regidora Eva García.

Aquest concurs literari, que està dotat amb un únic premi en llibres, acceptarà textos en castellà d’entre 600 a 700 caràcters, que incloga de manera obligatòria les paraules ‘Ciutat’, ‘Villena’ i ‘Aniversari’ que hauran de ser remesos abans del 9 d’abril al correu electrònic de l’entitat (elsalicornio@gmail.com). Les bases completes del certamen es poden consultar en la web de l’Ajuntament i del Salicornio. El premi relat premiat es farà públic el pròxim 23 d’abril, Dia Internacional del Llibre.

L’edil de Biblioteques, Eva García, va explicar que l’aniversari de la concessió del títol de la ciutat és “una molt bona excusa perquè busquem en la nostra història d’on venim, quina hem sigut i, sobretot, que pensem què podem ser en el futur. Una excusa per a acudir als llibres, a les biblioteques i a la cultura en general. Per això, hem unit forces des de la Regidoria amb el nostre Fòrum Cultural, múscul fonamental de la nostra Villena com és El Salicornio”.

Este concurso literario, que está dotado con un único premio en libros, aceptará textos en castellano de entre 600 a 700 caracteres, que incluya de manera obligatoria las palabras ‘Ciudad’, ‘Villena’ y ‘Aniversario’ que deberán ser remitidos antes del 9 de abril al correo electrónico de la entidad (elsalicornio@gmail.com). Las bases completas del certamen se pueden consultar en la web del Ayuntamiento y de El Salicornio. El premio relato premiado se hará público el próximo 23 de abril, Día Internacional del Libro.

La edil de Bibliotecas, Eva García, explicó que el aniversario de la concesión del título de la ciudad es “una muy buena excusa para que busquemos en nuestra historia de dónde venimos, qué hemos sido y, sobre todo, que pensemos qué podemos ser en el futuro. Una excusa para acudir a los libros, a las bibliotecas y a la cultura en general. Por eso, hemos unido fuerzas desde la Concejalía con nuestro Foro Cultural, músculo fundamental de nuestra Villena como es El Salicornio”.