El Col·legi d’Arquitectes d’Alacant presenta al costat del Conservatori Superior de Música Óscar Esplá d’Alacant la sisena audició que tindrà lloc aquest dimarts 30 de maig a les 19:00h en la Sala d’actes de la seu del Col·legi d’Arquitectes d’Alacant en la Plaça Gabriel Miró 2.
El programa consta aquesta vegada de 2 parts: una primera part en la qual s’interpretaran peces de J. Brahms, S. Rachmaninov i G. Fauré. I una segona part en la qual els músics ens delectaren amb fragments d’òpera com La bohème de G. Puccini o del Nabucco de G. Verdi entre altres.
La relació entre música i arquitectura té una llarga tradició en la història cultural europea. Arquitectes renaixentistes famosos com Alberti i Palladio estaven convençuts que les proporcions numèriques harmonioses que determinen els intervals musicals i fan audible l’harmonia del món també poden aplicar-se de la mateixa manera a les proporcions arquitectòniques, i que l’harmonia del món també pot experimentar-se així a través de la vista.
Així mateix el Col·legi d’Arquitectes d’Alacant a través de la seua iniciativa del Club Arquitectura vol convidar a tota la ciutadania a formar part de totes les accions culturals que es dissenyen des del col·legi.
L’entrada és gratuïta però és imprescindible inscriure’s sota el següent enllaç:
https://arquitectosdealicante.es/agenda/concierto-coro-de-camara-ciclo-de-audiciones-con-el-csma/

En finalitzar el concert hi haurà un vi perquè els assistents puguen conversar amb els músics i establir així un interessant diàleg cultural.
Data: 30 maig
Hora: 19.00 — 21.00
Preu: Gratuït