Diumenge que ve 10 de juliol a les 19:30h en el Convent dels Agustines de Xàbia tindrà lloc un extraordinari concert coral a càrrec del Cor Polifònic Ciutat de Xàtiva i l’agrupació local ARS NOVA.
Ens oferiran un concert molt dinàmic, amb repertori variat d’obres, gran part a capella, i de múltiples temàtiques, on prevaldrà la qualitat de les peces. Sota la batuta de Rubén Penadés, ARS NOVA continua un camí disciplinat però realment atractiu i nou.
Amb aquest concert ARS NOVA rep a la coral de Xàtiva, esperant retornar la visita molt prompte, perquè tots dos concerts formaran part de la XIX Campanya de Concerts d’Intercanvis Musicals 2022 que organitza la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana, una activitat que no ha cessat malgrat la pandèmia però que reprén la dinàmica que sempre havia tingut, contemplant la participació entre agrupacions i el trasllat de les mateixes a diferents localitats. ARS NOVA vol recalcar la importància de recuperar aquest contacte, que va ser ja possible amb la participació del cor en les TROBADES 2022 que va organitzar el Cor de Cambra de la Unió Musical Santa Cecília d’Onda (Castelló) el passat 4 de juny.