Dissabte passat 29 de desembre el ADDA va acollir el Concert d’Any Nou promogut pel diari LA RAZÓN amb la col·laboració de la Diputació d’Alacant. Una vetlada a aforament complet amb la participació de Josep Vicent en qualitat de director i de la magnífica soprano Pilar Jurado.

Amb concerts com aquest es demostra que la nova Orquestra ADDA SINFÒNICA té ja un buit creat rapidíssimament en el cor dels alacantins i alacantines. Com va assenyalar el seu director “aquesta és la vostra orquestra igual que jo li dic als músics, a ells i a elles, aquest és el vostre públic”.

El programa que es va encunyar sota el lema “Els clàssics de hui i de sempre” va comptar amb les peces lògiques de Straus en un concert d’any nou encara que també d’alacantins com Chapí amb la seua obra La Revoltosa. La participació de Pilar Jurado va tindre moments estel·lars com el aria Casta Diva o Me llaman La Primorosa del Barbero de Sevilla que va captivar al públic.

Cal destacar la plena connexió de Josep Vicent amb el públic del qual s’assega plenament corresponsable de la seua satisfacció i que és capaç d’atindre durant més d’una hora i mitja sempre amb un somriure en els seus llavis i això et fa trobar-te encara més a gust en el concert, per aqueixa proximitat.