Aquest dijous 28 febrer a les 21:30h un directe excepcional de Claudio H. a la Sala Euterpe on toca per primer vegada després de fer-ho pels diferents locals de la comarca.

Especialista despietat en la mixtura dels estils més variats, jugador empedreït dels jocs de paraules, creador de ritmes i balls impossibles, alquimista de melodies, cercador incansable, etern aprenent…

Sempre fidel al seu origen llatinoamericà, el seu treball fa permanents referències al jazz i els ritmes i llenguatges de diverses arrels i regions del planeta… i la seua lletra, a la inesgotable poesia del quotidià; alegre i pensant… ballant i calant profund.

Un acolorit univers personal on tot pot passar i res passa desapercebut.

Claudio H. és músic i compositor, autor, arranjador i productor, guitarrista, contrabajista, cantant i poeta.

Té 6 álbums publicats; els tres últims, oficialment; “Dolores – La vida sempre s’obri pas” (2017), “El temps comença ara” (2013) i “Plaer de Volar” (2009)… Està en marxa un nou treball que veurà la llum en 2019.

Nascut a Buenos Aires, l’Argentina, viu a Espanya des de fa més de mitja vida. Artista inquiet, realitza una intensa activitat creativa i fent concerts pels llocs més diversos a més d’haver col·laborat amb gran quantitat d’artistes.