Dijous que ve 25 d’abril a les 20 hores se celebra en el Palau d’Altea la tradicional TROBADA DE PRIMAVERA 2019 amb la participació de la Jove Orquestra de la Generalitat Valenciana dirigida en l’actualitat per Pablo Rus, amb Júlia Cruz com a directora assistent i Marc García com a compositor resident.

El programa previst en la trobada de primavera el compon un programa que va des del “Concert per a Cello No. 1” de Shostakovich, amb el solista Iván Balaguer, fins a la “Simfonia No. 3 Heroica” de Beethoven, passant per el “Ronde Myrmidon de Llàcer Pla.

La Jove Orquestra de la Generalitat Valenciana va ser creada per la Llei Valenciana de la Música al maig de 1998 i depén orgànicament de la Direcció Adjunta de Música i Cultura Popular Valenciana del Institut Valencià de Cultura. Aquesta orquestra recull la iniciativa de la Jove Orquestra de la Comunitat Valenciana, nascuda el 1991. El seu principal objectiu és contribuir a la formació de músics menors de 26 anys per mitjà de trobades i tallers dirigits per professors destacats.

PREU: 12€