Aquest dijous 15 de desembre de 2022 celebrarem el concert benèfic i brindis en la Sala d’actes del Col·legi d’Arquitectes d’Alacant que estem preparant en favor de Nuevo Futuro, l’Associació sense ànim de lucre amb finalitats benèfic – socials que col·labora amb l’Administració Pública en l’àmbit d’atenció a menors en situació de risc.

L’objectiu principal de Nuevo Futuro és Crear Llars per a xiquets i joves mancats d’un entorn familiar afectiu. Crear les condicions òptimes d’afecte i benestar perquè qualsevol xiquet, al qual les circumstàncies familiars li hagen privat d’elles, tinga l’oportunitat de desenvolupar-se en un ambient que propicie l’assoliment de la seua felicitat, integrat plenament a la resta de la societat, sense que el seu origen marque el seu futur.

En la gala solidària amb Nuevo Futuro es fusiona Arquitectura + Flamenc, i, per a això, combinaran GUITARRA I CANTAORA amb la lectura intercalada entre cançons de fragments de poemes en els quals l’arquitectura és protagonista. A més al final del concert es gaudirà d’un còctel de benvinguda al Nadal.

Si no pots assistir també pots realitzar la teua aportació a través de la fila 0.

MÁS INFO I ENTRADES: Concerte & Brindis solidari amb Nou Futur