La Casa de la Cultura de Finestrat acull aquest pròxim diumenge 25 d’octubre el primer concert de la temporada de l’Agrupació Coral de Finestrat.

Un concert especial donades les especials circumstàncies viscudes durant la crisi del covid-19 que va impedir les actuacions culturals de qualsevol àmbit durant més de set mesos. El concert que se celebrarà amb totes les mesures de prevenció i seguretat està programat a les 19 hores d’aquest pròxim diumenge.

El repertori està compost per una selecció de música melòdica dels anys 60 i 70. Podrem escoltar des del Duo Dinàmic, a Camilo Sesto, Nino Bravo o Raphael. Una selecció que pretén animar i entretindre al públic en uns temps tan complicats i plens d’incertesa.

En paraules del Regidor de Cultura, Héctor Baldó, “volem que els veïns de Finestrat tinguen la possibilitat de tornar a gaudir d’una oferta cultural concebuda i representada al poble i per gent del poble, com és aquest concert de l’Agrupació Coral de Finestrat. Comptem amb totes les mesures de prevenció i creiem que és necessari, malgrat els moments que vivim, poder anar oferint aquest tipus d’actuacions per als veïns i visitants de Finestrat. Hui és la Coral, però ja estem treballant perquè el Centre Musical Puig Campana i la Rondalla de Cordes i Veus Font del Molí també puguen actuar a la seua casa i davant el seu públic”.

L’Agrupació Coral de Finestrat, dirigida pel mestre José Vicente Algado, natural del municipi, va ser creada fa 24 anys per diferents veïns del municipi amb vives inquietuds vocals i musicals.