Del concert que donarà Mailers al costat de Classic Sextet, divendres que ve 25 de gener a les 20.30 h en el Teatre Principal d’Alacant, eixirà la reedició del seu últim treball “Humanos”.

Anabel García, David Arenas i Carlos Gómez de Mailers, i Elena Cremades, membre de Classic Sextet han comparegut per als mitjans en el Principal, on divendres que ve oferiran un concert únic i en exclusiva per al Teatre Principal d’Alacant, com a homenatge a la terra on es va fundar la banda.

Francesc Sanguino, Director de Teatre Principal d’Alacant, qui els ha acompanyat per a presentar el projecte, ha manifestat l’orgull que representa tindre a aquesta banda, no solament perquè es tracta d’una banda local, sinó perquè es tracta d’un grup d’una enorme projecció nacional.

La vocalista Anabel garcía, ha expressat l’enorme il·lusió amb la qual afronten aquest concert, i la importància que té tocar en un lloc com el Teatre Principal, “mesclar Mailers en elèctric amb un sextet clàssic és una proposta especial i única per al Teatre Principal”

Mailers

Mailers

Mailers, reinterpreta una selecció del seu millor repertori amb un sextet de música de cambra de corda i vent. Una ocasió única en la qual es combinen la intimitat i la potència del pop i la força i l’emotivitat de la música clàssica per a crear un concert que no deixarà a ningú indiferent. El Teatre Principal obri les seues portes per a donar a conéixer el pop que exporta la província.

A més el concert, que comptarà amb una posada en escena única, que mesclarà una part de projecció audiovisual, i una altra de decoració natural, serà gravat per un ampli equip que prepara la reedició del seu treball “Humanos”. En paraules del bateria Carlos Gómez, qui ha expressat que “la unió de pop i simfònica, ha sigut el somni de la meua vida” “la producció d’aquest concert s’ha fet amb molta de manyaga”.

Per part de Classic Sextet, Elena Cremades (viola) ha explicat que la seua vinculació amb la banda ve d’anys arrere, moment en el qual ja va participar com a arranjador d’un dels seus treballs discogràfics.

Mailers és un grup de música pop-rock procedent d’Alacant. Comença la seua marxa l’any 2012 format per músics provinents d’altres projectes.

La formació actual és: Anabel García (veu), Carlos Gómez (bateria), Josu García (guitarra) i David Arenas (baix).

Llancen el seu primer disc “MATÈRIA” al novembre de 2012 al mateix temps que el videoclip del seu primer single “Matèria”, quedant finalista del FIVECC.

El grup comença ràpidament a sonar en mitjans com a Sol Música, MTV, NEOX, Ràdio 3, Ràdio Galega, TVE… El disc entra en la llista oficial de discos més venuts de Promusicae.

Mailers suposa un gir en la manera d’enfocar la música dels seus components i la continuïtat d’un viatge que parteix d’un concepte més pur, amb nous sons, influències i visions, una nova “matèria” en procés…

Llancen el seu segon treball «MACONDO» a l’octubre de 2015. Treball coproducido per Mailers, Raúl de Lara i Lucca Petricca. En els concerts presentació de Macondo, MAILERS ha compartit escenari amb Vetusta Morla, Izal, Macaco, Second …

Al novembre de 2017, arriba el tercer disc, «HUMANOS», que representa el traç més orgànic i acústic dels alacantins MAILERS. 11 noves cançons en les quals preserven la naturalitat creativa i la fluïdesa interpretativa. L’àlbum dibuixa registres molt directes i pròxims, de tonalitat pop i rock, cançons acústiques, ampliant així la gamma sonora més elèctrica dels seus anteriors treballs.

En aquest concert, la banda s’envolta de Classic Sextet, formació que componen Elena Cremades (viola), Marina Molins (flauta), Ángela Penalva (clarinet), Inés Granizo i Isabel Aparicio (violins) i Vanesa Belmonte (violoncel)

Fitxa:

Concert:

Mailers i Classic Sextet

Dates:

divendres 25 de gener de 2019

Hora:

20.30 h

Repartiment:

Veu i guitarra: Anabel García

Guitarra i cors: Josu García

Baix i cors: David Arenas

Batería: Carlos Gómez

———————————————-

Viola i arranjador: Elena Cremades

Flauta: Marina Molins

Clarinet: Ángela Penalva

Violines: Inés Granizo i Isabel Aparicio

Violonchelo: Vanesa Belmonte