La Companyia Lírica Alacantina oferirà huí un concert gratuït en l’auditori municipal de la “Concha” de l’Esplanada a partir de les 20 hores i amb accés gratuït.

L’actuació s’emmarca en les propostes lúdiques que ofereix la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Alacant per als mesos estivals a través del programa “Estiu de músiques”.

El concert de l’antiga Penya Lírica porta per títol “Antologia dels pobles d’Espanya”. Les veus d’aquesta agrupació artística interpretaran fragments de populars sarsueles, com La del soto del parral, El cantar del arriero, Els clavells, La rosa del safrà o Luisa Fernanda, entre unes altres.

En conjunt, el programa del concert inclou una quinzena d’interpretacions, entre les quals figuren duos, jotes, cors i romanzas.

El públic interessat en l’oferta lúdica de l’auditori de la “Cocnha” de l’Esplanada, a l’aire lliure, comptarà amb un nou concert, en aquesta ocasió interpretat per la Banda Simfònica Municipal, el diumenge dia 12.

El programa Estiu de Músiques està dissenyat des de l’Ajuntament per a ser gaudit per tots els públics, sempre amb actuacions gratuïtes. Aquest cartell va donar començament al juliol i perllongarà els seus espectacles fins a setembre. Bandes de música, orfeons, corals i danses populars engloben aquesta iniciativa musical pensada per a agradar tant als alacantins com als visitants que freqüenten el popular passeig entre palmeres.